Cadeaus

ROZENBEREN

Handgemaakte Rozenberen in Luxe Box met strik

Verras uw geliefde met een handgemaakte Rozenbeer. De Rozenberen zijn in veel verschillende kleuren en maten te verkrijgen. De Rozenberen worden in een luxe verpakking met strik als cadeau aan u geleverd. Elke Rozenbeer kan met een kaartje, persoonlijke brief of video wenskaart worden verstuurd. Vanaf €49,95.

ROZENHARTEN

Handgemaakte Rozenharten in Luxe Box met strik

Verras uw geliefde met een handgemaakte Rozenhart. De Rozenharten zijn in verschillende kleuren en maten te verkrijgen. De Rozenharten worden in een luxe verpakking met strik als cadeau aan u geleverd. Elk Rozenhart kan met een kaartje, persoonlijke brief of video wenskaart worden verstuurd. Vanaf €79,95.

FLOWERBOXEN LONGLIFE

Flowerboxen longlife met echte rozen die 2 jaar houdbaar zijn zonder verzorging!

Verras uw geliefde met een luxe Flowerbox longlife voorzien van échte rozen die langer dan een jaar mooi blijven. De Flowerboxen worden op maat gemaakt voor u en kunnen met een kaartje, persoonlijke brief of video wenskaart als cadeau worden verstuurd. Meer informatie over onze longlife rozen kunt u hier lezen. Flowerbox op maat? Neem contact met ons op! Vanaf €89,95.

CHOCOLADE BOXEN

Chocolade Boxen voorzien van Longlife Rozen en eigen Chocolade!

Verras uw geliefde met een Chocolade Box met échte rozen die langer dan een jaar mooi blijven en onze eigen luxe chocolade. De Chocolade box is voorzien van magneten zodat de helften aan elkaar blijven zitten. Vanaf €89,95.

VIDEO WENSKAARTEN

Video Wenskaarten met uw Eigen Video Boodschap! 

Verras uw geliefde met het sturen van een luxe en originele Video Wenskaart met geïntegreerd 7 inch videoscherm inclusief uw persoonlijke boodschap. De video start automatisch bij het openen van de wenskaart. Zakelijk bestellen? Neem contact met ons op! Vanaf €39,95.

GESCHENKSETS

Samengestelde Luxe Geschenksets voor Speciale Gelegenheden! 

Verras uw geliefde met een van de samengestelde geschenksets. Voor diverse gelegenheden, zoals Valentijnsdag, Moederdag, Huwelijksaanzoek, Babyshower of andere speciale gelegenheden heeft Rosuz de mooiste producten samengevoegd. De geschenksets worden in een luxe verpakking als cadeau aan u geleverd. Elke geschenkset kan met een kaartje, persoonlijke brief of video wenskaart worden verstuurd. Vanaf €89,95.

LONGLIFE ROZENHARTJES

Handgemaakte Rozenhartjes in Luxe Box gemaakt van een Echte Roos.

Verras uw geliefde met een longlife Rozenhartje verpakt in een luxe doos. De longlife Rozenhartjes zijn gemaakt van een échte roos die langer dan een jaar mooi blijft. De longlife Rozenhartjes kunnen met een kaartje, persoonlijke brief of video wenskaart als cadeau worden verstuurd. Voor €49,95.

LONGLIFE ENKELE ROZEN

Longlife Enkele Roos in een Luxe Doos gemaakt van een Echte Roos.

Verras uw geliefde met een longlife enkele roos in een luxe doos. De longlife enkele rozen zijn echte rozen die 1 tot 2 jaar mooi blijven. Zowel de roos zelf als de steel en het blad zijn volledig echt! De longlife enkele rozen kunnen met een kaartje, persoonlijke brief of video wenskaart als cadeau worden verstuurd. Voor €49,95.

VOLG ONS
Rosuz - FacebookRosuz - InstagramRosuz - Pinterest
De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 110 reviews.