Over Rosuz

Specialist in luxe cadeaus

Verras uw geliefde met een luxe cadeau waarbij Rosuz onverwachts uw geliefde aan huis komt verrassen. Voor elke gelegenheid heeft Rosuz verrast een passend cadeau voor een onvergetelijk moment.

Assortiment

Rosuz verrast biedt hiervoor een ruim en divers assortiment aan producten, zoals Flowerboxen met longlife rozen, Rozenberen & Rozenharten, Chocolade Boxen met longlife rozen, Geschenksets, Champagne, Folieballonnen en nog meer andere luxe cadeaus.

Eigen ontwerp

Om iemand zich speciaal te laten voelen, zijn bijzondere cadeaus nodig. Rosuz wilde producten die net iets luxer en net iets specialer zijn. Daarom heeft Rosuz besloten deze zelf te gaan ontwerpen. Voor alle verpakkingen doet Rosuz alles zelf: van de eerste tekening tot de kwaliteitscontrole van het eindproduct. Voor de inhoud van de cadeaus heeft Rosuz een nauwe samenwerking met haar leveranciers en controleren continu de kwaliteit van haar producten.

Kwaliteit en diversiteit

Bij het ontwerpen en vervaardigen van alle producten ligt de nadruk op kwaliteit en houdbaarheid. Rosuz vindt het belangrijk dat alle klanten lang kunnen genieten van haar producten. Daarnaast heeft Rosuz gezocht naar diversiteit. Zo kunt u zelf uw cadeau op maat samenstellen of kiezen uit diverse pakketten die Rosuz al voor u heeft samengesteld op gelegenheid.

Maak het cadeau persoonlijk

Aan alle producten kan een kaartje, brief in een envelop of video wenskaart worden toegevoegd. Op deze manier kunt u door middel van een persoonlijke boodschap de verrassing van Rosuz verrast nog bijzonderder maken.

Persoonlijke & Spoed bezorging

Rosuz wilt haar klanten graag van dienst zijn, ook als het bijvoorbeeld een keer in het weekend geleverd moet worden. Of als u een keer met spoed op dezelfde dag uw geliefde wilt verrassen, neem dan vooral contact op en dan gaat Rosuz haar best doen om uw geliefde op dezelfde dag nog te verrassen.

VOLG ONS
Rosuz - FacebookRosuz - InstagramRosuz - Pinterest
De waardering van www.rosuz.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 110 reviews.